Amit tegnap Ezek a rendőrök egy élet megmentéséért tettek, arra nehéz szavakat találni! Hatalmas tiszteletet érdemelnek! Hány szívecske és megosztás jár ezeknek a hétköznapi hősöknek!

Amit tegnap Ezek a rendőrök egy élet megmentéséért tettek, arra nehéz szavakat találni! Hatalmas tiszteletet érdemelnek! Hány szívecske és megosztás jár ezeknek a hétköznapi hősöknek!Amit ma a Rendőrök tettek egy élet megmentéséért, az tiszteletre méltó . Kérünk egy hatalmas lájkot nekik! Nézzük is a történetet: "Apum épp az autójához tartott, mikor cicasírásra lett figyelmes. Néhány perc keresgélés után be tudta azonosítani, honnan jön a hang - egy közelben parkoló Wolksvagen motorteréből. Épp, hogy be tudott nézni a lámpa mellett, de pusztán annyi látszott, hogy az ékszíj elkapott a motortérben egy kisállatot.

A motor még meleg volt, a tulaj se járhatott messze. Apum telefonált először az állatvédőknek, majd a rendőröknek is, közben pedig persze, nekünk is tudósított. A rendőrség rendszám alapján beazonosította a tulajt, értesítették a történtekről és megkérték, hogy menjen az autójához. Az úr sose látta a cicát, sőt, kutyája van, de azt mondta, nem érdekli, ha darabjaira szedik az autóját, csak mentség meg. Közben a rendőrség és az állatvédők is megérkeztek, mindenki úgy támogatva a mentést, ahogy csak tudta. Végül sikerült kimenteni, és kiderült, hogy egy a farkán és egy a füle mögött lévő sérülésen kívül nem valószínű, hogy bármi baja lenne.

Aki ismeri a szüleimet, már sejtheti a történet végét. A cica új gazdáit találta meg élete legnehezebb reggelén. Sokmindenre gondolhatott a járó motor ijesztő durrogása alatt a hosszú perceken keresztül tartó úton, de arra biztosan nem, hogy épp a jegyét érvényesíti a cicaparadicsomba.. :) Az egyik rendőr - akik nem győzöm hangsúlyozni, milyen hihetetlen segítőkészséggel és tenniakarással koronázták meg a gyors helyszínreérkezést - arra kérte Apum, hogy ha fiú, akkor nevezzék TJ-nek TJ Hooker után, ha pedig lány, akkor legyen a neve Linda. Akármelyik is lesz, egy biztos: ma reggel megmenekült egy élet néhány jó ember jó szándékából.. és kicsit jobb lett a világ.

Az alábbi gomb segítségével oszthatod meg ismerőseiddel a bejegyzést: