Andy Vajna durván beszólt Sebestyén Balázsnak, miután feleségének üzent - " Balázskám, te inkább a neveletlen gyerekeddel foglalkozz, minthogy...
Andy Vajnánál elszakadt a cérna, amikor meglátta a Sebestyén Balázs által írt nyílt levelet, amelyben a televíziós producer feleségének, Vajna Timinek üzen. Sőt mi több a magyar embereket is arra buzdítja, hogy Timi nyilvánosan kérjen bocsánatot a 73 nyugdíjas asszonytól.

 "Balázskám, te inkább a neveletlen fiaddal foglalkozz, minthogy az én feleségemet kioktasd az élet nagy dolgairól. Hallottam ám, hogy volna mit nevelni rajta, de te mással töltöd a szabadidődet...Ennek mondjuk a feleséged sem örülne, ha nyilvánosságra kerülne.... Nekünk közszereplőknek igen is az a dolgunk, hogy nyilvánosan foglaljunk állást bizonyos dolgokban. Közgazdász nejemnek most teljesen igaza volt. Nem bántott meg senkit, csak az igazsággal szembesített egy olyan embert, aki nyilvánosan támadta őt. Mindig is lesznek szegények és gazdagok. Könyörgöm miért nem lehet ezt a hierarchiát elfogadni? A 73 éves Gizike néni nem tudott letenni annyit az asztalra, hogy ne krumplis tésztát keljen egyen, illetve fagyoskodnia a téli hónapokban...Az, hogy mi a Maldív-szigeteken töltjük a hidegebb hónapokat, ehhez senkinek semmi köze. Főleg nem egy unatkozó kisnyugdíjasnak... "


Véleményünk szerint a televíziós producer úr ezúttal túl lőtt a célon. Legyen kedves ossza meg, aki felháborítónak tartja Andy Vajna kirohanását!

Forrás: Budapest 1873