Sebestyén Balázs nem bírta tovább és kiosztotta Vajna Timit, amiért durván megsértette a nyugdíjas Gizi nénit! - Egy megosztással követeljük, hogy Vajna Timi nyilvánosan kérjen bocsánatot az idős asszonytól!
Ma délelőtt Vajna Timi durván megfenyegette a nyugdíjas Gizi nénit, aki ebben a nyílt levélben üzent Andy Vajna csinos feleségének. Timi állítása szerint, amennyiben 48 órán belül nem törli Gizi néni a nyilvános durván sértő levelét, még a házát is elpereli a feje fölül a 73 éves asszonynak.

Sebestyén Balázs már korábban is kifejezte nemtetszését Vajna Timi viselkedésére, de most nem csak Timihez, hanem az egész országhoz szól és követeli, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot, amiért ilyen durván megfenyegette a nyugdíjas asszonyt.


"Kedves Timi! Számomra felfoghatatlan, hogy miért gondolod azt, hogy te bárkit-bármikor ilyen csúnyán nyilvánosan a földbe döngölhetsz?! Volt idő amikor örültél te is egy jó adag krumplis tésztának...Nem mindig volt sült libacomb és kaviár az asztalon... Minősíthetetlen az a hangnem, amit ezzel az idős hölggyel szemben megengedsz magadnak! Erre nevelt téged édesanyád? Biztosan szégyenli most magát helyetted is....Ezúton üzenem Gizi néninek, amennyiben jogi útra terelődne az ügy, én állom az összes felmerülő költséget és a lehető legjobb ügyvédet biztosítom a részére.


Kérek minden kedves jóérzésű magyar embert, hogy egy megosztással fejezzük ki azt, miszerint követeljük, hogy Vajna Timi nyilvánosan kérjen bocsánatot a nyugdíjas Gizi nénitől!" 

Osszátok, hogy eljuthasson ez az üzenet Timikéhez is!
Forrás: Budapest 1873