BORZALMAS balesetünk volt ma hajnalban és a vétkes szó nélkül tovább hajtott! Keressük a KAS forgalmi rendszámú fekete 7-es BMW tulajdonosát! Kérek szépen minden jóravaló embert, hogy segítsen egy megosztással!BORZALMAS balesetünk volt ma hajnalban és a vétkes szó nélkül tovább hajtott! Keressük a KAS forgalmi rendszámú fekete 7-es BMW tulajdonosát! Kérek szépen minden jóravaló embert, hogy segítsen egy megosztással!

(2018.05.12-én ) Ma hajnalban Budapestre tartottunk egy termékbemutatóra, amikor is az 5-ös főúton a hernádi bekötőútnál hirtelen, kivágott elénk egy fekete 7-es BMW.  Hogy elkerüljük az ütközést, irányt változtattunk és lesodródtunk az úttestről.

Az autó sofőrje még lassítani sem óhajtott és segítségnyújtás nélkül tovább ment. Egy fekete 7-es BMW KAS - el kezdődött a  forgalmi rendszáma . Ha valaki esetleg felismeri az első 3 betű alapján a személygépkocsit könyörögve kérjük, hogy hívja a rendőrséget! Köszönöm azoknak, akik vették a fáradtságot és megálltak - segítettek, vagy segíteni akartak. Felháborító, hogy milyen emberek vannak...hogy néz majd tükörbe ezek után? Szeretném neki megmutatni, hogy mekkora sérülést okozott a 2 éves kislányom homlokán..A szívem szakad meg. A helyszínelő rendőrök azt mondták, hogy valóságos csoda, hogy túléltük... Kérlek szépen titeket osszátok meg, hogy minél több emberhez eljusson a kérésünk!