Borzalmas tragédia! A 7 éves kisfiúnkat Eriket megtámadta egy kóbor kutya és Ezt a szörnyűséget művelte vele - Hatalmas szüksége van a segítségetekre! Könyörgöm Osszátok!

Borzalmas tragédia! A 7 éves kisfiúnkat Eriket megtámadta egy kóbor kutya és Ezt a szörnyűséget művelte vele - Hatalmas szüksége van a segítségetekre! Könyörgöm Osszátok!A 7 éves kisfiúnknak hatalmas szüksége lenne a segítségetekre. Sajnos tavaly tavasszal a kis Eriket megharapta pontosabban átharapott a combján egy harci kutya. Szerencsére meg tudták menteni a lábát és azóta már szépen gyógyul, viszont annyira mélyek és vastagok a hegesedései, hogy a bal lábára szinte teljesen korlátozva van.

Szükségünk lenne egy plasztikai sebészre az sem baj, ha külföldön van, mert akiknél eddig jártunk, azok közül egyik sem vállalta a műtétet. Jelen pillanatban tehetetlenek vagyunk az ügyben!

Szóval, ha bárki tud olyan specialistát, aki segítene a mi Erikünkön, kérem az alábbi elérhetőségen jelezzen nekem. Köszönöm! Egy megosztás is hatalmas segítség lehet!! Szeretnénk neki megadni az esélyt, hogy teljes életet élhessen és ne legyen semmiben sem korlátozva!

Varga Bertold

Elérhetőségem a következő: vargab.82@gmail.com

Köszönöm, hogy elolvastad és azt is ha megosztod!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!