BRUTÁLIS, amit a börtönben tettek rabtársai Farkas Ferikével már az első napján! A 8 éves kislány gyilkosa maga alá piszkított és zokogva kérte az áthelyezését! Osszátok meg, ha szerintetek is megérdemelte ezt a bánásmódot!


BRUTÁLIS, amit a börtönben tettek rabtársai Farkas Ferikével már az első napján! A 8 éves kislány gyilkosa maga alá piszkított és zokogva kérte az áthelyezését!Biztosan már mindenki halott a 8 éves kislány haláláért felelős farkas Ferikéről, akinek már kintről üzentek leendő rabtársai, hogy nem lesz túl kegyes fogadtatásban része. Úgy látszik, hogy valóra is váltották ígéretüket a rabok, ugyanis már az első napon brutális módon fejezték ki nemtetszésüket a börtön lakói. "Úgy el verték, mint szódás a lovát."- tartja a mindenki által ismert mondás. Azonban ami valójában történt még ennél is brutálisabb.  A fogait úgy kellett összeszedni, több fogát nem találtak meg az őrök a cellában. A cellatársa egy édesapa akinek van egy 13 éves kislánya és mélységesen át tudja érezni most annak a családnak a fájdalmát, akinek Farkas Ferenc egy életre szívfájdalmat okozott. Ő vállalta magára az új börtönlakó bántalmazását, de belső információk szerint körülbelül 20 ember állta körül és ütötte, ahogy érte a fiatalkorú elítéltet.


A börtönőrök a verés utolsó pillanataiban hallották csak meg, hogy mi történik a 10-es zárkában, de addigra Ferike már a földön feküdt.Osszátok meg, ha szerintetek is megérdemelte ezt a bánásmódot! Nem főtt ételt, meleg szobát, és tiszta ruhát érdemelne, hanem azt amit ő tett. Egyetértesz? OSZD MEG.