DAGAD A BOTRÁNY! Rubint Réka nem bírta tovább és kíméletlenül beszólt a Vajna családnak: "Miért gondoljátok ti azt, hogy bárkit nyilvánosan megalázhattok a nagyképű megjegyzéseitekkel? Ezzel akarjátok... - Legyen kedves ossza már meg, aki egyetért Réka szavaival!

BOTRÁNY! Rubint Réka nem bírta tovább és kíméletlenül beszólt a Vajna családnak: "Miért gondoljátok ti azt, hogy bárkit nyilvánosan megalázhattok a nagyképű megjegyzéseitekkel? Ezzel akarjátok... - Legyen kedves ossza már meg, aki egyetért Réka szavaival!


Mint azt a tegnap napon olvashattuk a sajtóban Andy Vajna és kedves Vajna Timi nyomdafestéket nem tűrően szólt be a Sebestyén családnak, sőt mi több Vajna Timi feljelentést is tett rágalmazásért és becsületsértésért.

Úgy tűnik ezzel elindított egy lavinát, mert azóta már több ismert ember fejezte ki nemtetszését és válaszolt Andy úrnak. Ma délelőtt Rubint Réka sem bírta tovább és reagált a történtekre.

"Miért gondoljátok ti azt, hogy bárkit nyilvánosan megalázhattok a nagyképű megjegyzéseiddel? Hogy merészeltek egy kisgyermeket belekeverni ebbe az egészbe? Ezzel akarjátok manipulálni az embereket? Ne nézzük már hüy**nek a magyar népet! Mindenki látja, hogy ez egy szándákosan generált műsor és csak rólatok szól. Ez már nem más mint az utolsó fűszálba való kapaszkodás. Ha lecseng ez az egész már tényleg a kutya sem lesz rátok kíváncsi, személy szerint már nagyon unlak benneteket. Szégyelljétek el magatokat!"

Legyen kedves ossza meg, aki egyetért Réka szavaival!