Döbbenet! Embernek tartod magad? Te, aki tegnap délután állat módjára Ezt művelted a 70 éves édesanyámmal! Remélem megtalál ez az üzenet téged...Osszátok!

Döbbenet! Embernek tartod magad? Te, aki tegnap délután állat módjára Ezt művelted a 70 éves édesanyámmal! Remélem megtalál ez az üzenet téged...Osszátok!


Az alábbi történetet Klára osztotta meg az egyik facebook csoportban!

Tegnap az édesanyám elvitte sétálni a Dob utca végén található Klauzál téri kutyafuttatóhoz kis kedvencét aki egy édes kis Beagle.  Ahogy sötétedni kezdett, elindultak haza. Velünk szemben jött egy kb 190 cm magas, fekete kapucni pulóveres, kopasz férfi, szintén a kutyájával, egy staffordshire terrier-el.

Odaszólt neki édesanyám, hogy - " Legyen szíves megfogni a kutyáját, mert az Öné nem kutyabarát és félek, hogy összeugranak! " 
Erre a férfi ráförmedt, hogy: " Ne mond már meg, mit csináljak!! "

Édesanyám erre megszólalt - "Miért beszél maga így egy idős hölggyel, mikor csak szépen megkértem valamire?" Pár másodperccel később a férfi odament a 70 éves édesanyámhoz, lekevert neki 2 hatalmas pofont úgy, hogy megszédült és még ráadásként ellökte a földre és a fejét is beverte (csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia). A fél arca belilult.

Ép ésszel felfoghatatlan, hogy milyen emberek léteznek és mikre nem képesek! Látleletet vetettünk! Arra szeretnélek kérni Titeket, hogy ha látta valaki az esetet, akkor jelentkezzen, mert édesanyám nem ismerte és nem tudta megjegyezni az illetőt! Csak annyit tudott mondani, hogy nagy darab kopasz férfi volt.Osszátok, hátha eljut egy olyan személyhez az üzenetem, aki tud nekünk segíteni abban, hogy megtalálhassuk ezt az "embert"!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!