DÖBBENET! Sebestyén Balázs feleségének, Horváth Viktóriának elege lett és olyat üzent a gyermekét sértegető Andy Vajnának, amilyet ez az ország még NEM látott! - Kérlek segítsetek egy megosztással eljuttatni hozzá az üzenetem!


FRISS! Egészen rendhagyó üzenetet írt Sebestyén Balázs felesége Horváth Viktória, az őt és családját nagyon csúnyán megbántó Andy Vajnát. Róla köztudott, hogy nem igazán szokott a médiában szerepelni. De most, ahogy ő is fogalmazott. betelt a pohár. Sorait változtatás nélkül közöljük:


"Kedves internetező közösség, kedves mindenki! Kissé idegen tőlem, hogy ily módon üzenek, de emellett nem mehetek el szó nélkül, most már tényleg betelt az a bizonyos pohár! Majd egy éve kísérem figyelemmel az interneten és különböző médiafelületeken, ahogy a férjemet bántják és bírálják különféle "celebek" és hírességek" netán a hazai világban nagyobb befolyással bíró emberek. 

Úgy gondolom szépen sorban mindenki magára ismer. De az, amit most a méltóságos Andy Vajna megengedett magának több a soknál.. Azt mondom ÁLLJ! Köszönöm szépen, DE NEM kérünk az  efféle sértegetésekből. Milyen jogon bírálja ő a gyermekünket és azt, ahogy neveljük őt? Mit tett le eddig ő szülőként az asztalra? Aki nevelt már gyermeket az tudja, hogy ennél nehezebb szerep talán nincs is az életben. Igen, rengeteget hibázunk és próbálunk tanulni belőle, próbálunk jó szülők lenni. De milyen jogon minősít ő egy számára ismeretlen édesanyát??

Másrészt, mindenki foglalkozzon a saját maga dolgával. Évekig magamban tartottam véleményem, de most már szót kell adjak ezen gondolataimnak! A továbbiakban minden a férjemmel és gyermekemmel kapcsolatos kritikát megtorlásban (legyen az jogi és hatósági) fogok részesíteni. A mélyen tisztelt internetes közösségtől most ÉN kérném azt, hogy legyenek szívesen ezen soraimat MEGOSZTANI!"

Köszönettel és tisztelettel,
Horváth Viktória
(Sebestyén Balázs felesége)

Kérlek segítsetek egy megosztással eljuttatni hozzá az üzenetem!
Forrás: Budapest 1873