Dr. Horváth József szívbemarkoló üzenete a tegnapi napon elhunyt Gattyán Dorina családjának! Egy megosztással fejezzük ki részvétünket és tiszteletünket! Nyugodj Békében Drága Angyal!

Az egész ország szorított a 14 éves kiskunhalasi Gattyán Dorina Renáta életéért, akinek rengetegen próbáltak segíteni az elmúlt napokban, azonban tegnap 2018.05.15-én hajnal 4:20-kor távozott az angyalok közé.

Dr. Horváth József szívszorító nyílt levélben üzen Dorina családjának:

" El sem tudom képzelni, hogy mekkora fájdalom lehet elveszíteni egy gyermeket vagy egy testvért. Kollégáimat is nagyon mélyen érintették a történtek, mert hatalmas igazságtalanság az élettől, hogy egy ilyen fiatal virágszálat magával ragad a mennyország. Ők megtették, ami tőlük telt, de vannak esetek, amikor a hosszú évek alatt szerzett tapasztalat és a technika is kevés, hogy emberi életeket mentsünk. Ezúton fejezem ki őszinte részvétemet Dorina szerető családjának, akik vállvetve harcoltak érte. Szívből köszönjük a több száz embernek, akik próbáltak segíteni vérükkel, hogy ez a csodálatos leányzó életben maradhasson. Legyen számára könnyű a föld, az angyalok vigyázzanak rá. Búcsúzunk tőled drága Dorina, nyugodj békében!"


Egy megosztással fejezzük ki részvétünket és tiszteletünket! Nyugodj Békében Drága Angyal!