Dr. Horváth József üzenete a tegnap délután durván kirohanó Andy Vajnának: " Tisztelt Vajna úr, ha járt volna már cigánytelepen, ahonnan én származom, akkor nem EZT mondaná! Tudja ön, hogy....- Legyetek kedvesek segítsetek eljuttatni szavaim hozzá. OSSZÁTOK!


Dr. Horváth József üzenete a tegnap délután durván kirohanó Andy Vajnának: " Tisztelt Vajna úr, ha járt volna már cigánytelepen, ahonnan én származom, akkor nem EZT mondaná! Tudja ön, hogy....- Legyetek kedvesek segítsetek eljuttatni szavaim hozzá. OSSZÁTOK!Valószínűleg már szinte mindenki olvasta Andy Vajna durva kirohanását, melyben könyörögve kérte az embereket, hogy fogadják el, hogy mindig is lesznek gazdagok és szegények. A szegények csak önmagukra mutogathatnak, amiért nem lettek sikeresek és el kell szenvedniük a saját maguk által felépített életüket. Azonban kőkemény szavai finoman szólva is sértik a magyar embereket...

Dr. Horváth József a tőle megszokott módon, úriember módjára reagált Andy Vajna megjegyzésére, melyet nem csak a 73 éves Gizi néninek, de a teljes magyar lakosságnak intézett:

"Tisztelt Vajna úr, ha járt volna már olyan cigánytelepen, ahonnan én származom, akkor nem EZT mondaná! Tudja ön, hogy élünk mi átlag emberek valójában?  Van fogalma egyáltalán arról, hogy mit jelent 100 ezer alatti összegből élni?  Mi a minimálbérből is keményen adózunk, miközben Ön a kaszinói után egy vasat sem fizet! Mi csak vegetálunk és a hideg ellen küzdünk, amíg ön luxusutazásokon vesz részt. Minden elismerésem az eredményeit illetően, de kérem győződjön meg, hogy hogyan is él az átlag magyar ember, mielőtt ilyen alaptalan dolgokat állít! 

Legyetek kedvesek segítsetek eljuttatni szavaim a mélyen tisztelt producer úrhoz. OSSZÁTOK MEG ÜZENETEM! Hálásan köszönöm.

Üdvözlettel:

Dr. Horváth József"
Forrás: Budapest 1873