Dr. Kulcsár Gyula rákkutató vagyok: Szeretném, ha mindenkihez eljutna tanácsom! Ha nálam diagnosztizálnának rákot, én ezeken változtatnék azonnal - Érdemes megfogadni! Osszátok!

Dr. Kulcsár Gyula rákkutató vagyok: Szeretném, ha mindenkihez eljutna tanácsom! Ha nálam diagnosztizálnának rákot, én ezeken változtatnék azonnal - Érdemes megfogadni! Osszátok!

A ami világban már számtalan okos tanácsot kaphatunk a rák megelőzésére, illetve ha bekövetkezik a baj a kezelésére. Azonban ezek a tanácsok amiket itt olvashatunk, valóban túlmutatnak a közhelyeken és ténylegesen egy praktikus és hatásos megelőzési és kezelési folyamat részesei lehetnek, ha alkalmazzuk őket! Mint azt tudjuk az orvosi protokoll ma nem a betegség gyökereit, hanem csak a tüneteit kezeli. Ám a sikeres kezelés előfeltétele, hogy az immunrendszerünk minél jobban és hatékonyabban működjön. Ezért:

- Semmi cukrosat nem ennék.
- Minimálisra csökkenteném a feldolgozott ételek fogyasztását.
- Kétnaponta piacra járnék, és lehetőség szerint biogazdától vásárolnék.
- Sok ételt fogyasztanék nyersen – főleg zöldségféléket.
- Visszafognám a tejtermékek fogyasztását, mert a legtöbb ember ezekre allergiás, és az immunreakciót lerontja..
- Elmennék egy béltisztításra, és sok sok rostosat ennék, hogy a bélrendszert áttisztítsa.
- A háztartásomból kiiktatnám a felesleges mérgeket – dezodor, légfrissítő, autóillatosító, stb.
- Minden reggelt légzőgyakorlatokkal indítanék, és legalább fél órás mozgást iktatnék be a napjaimba.
Többet aludnék, és ami a legfontosabb, igyekeznék pozitívan gondolkozni. Sokat beszélgetnék azokkal, akiket szeretek. Többet csinálnám azt, amit szeretek.
Ezeket a tanácsokat talán szívlelendő lenne megfogadni és nem csak akkor amikor már megtörtént a baj, hanem előzzük meg a problémát!


Ha te is hasznosnak találtad a fenti tanácsokat, kérjük Oszd meg ismerőseiddel is! Sose lehet tudni, éppen kin segítünk vele akár úgy, hogy nem is tudjuk. Köszönjük!