Dr. Lenkei Gábor szerint Ez a rák valódi oka, csak nem akarják az orvosok, hogy rájöjjünk az igazságra - Pedig ha Ezt minden ember tudná, nem lenne többé beteg senki! - Arra kérünk Titeket Osszátok szavait!

Dr. Lenkei Gábor szerint Ez a rák valódi oka, csak nem akarják az orvosok, hogy rájöjjünk az igazságra - Pedig ha Ezt minden ember tudná, nem lenne többé beteg senki! - Arra kérünk Titeket Osszátok szavait!

Dr. Lenkei Gábor már nem egyszer beszélt, a rákról és a kemoterápiáról, amely véleménye szerint nem más mint a test mérgekkel való teletömése.

Most azt is elárulja nekünk, hogy az ő megítélése szerint mi okozza a rák kialakulását és hogyan lehet ezt gyógyszerek nélkül kezelni:

"Számomra nem az jelenti a gyógyulást, ha valaki öt évet túl él. Én ezt csak egy statisztikai kozmetikázásnak tartom. Mi történik abban az esetben, ha valaki 5 év és egy nap múlva hal meg, akkor már szépen javította a statisztikát. Amikor gyógyulásról beszélünk, akkor ne az öt évet vegyük figyelmül! " – mesélte.

Dr. Lenkei Gábor meg van róla győződve, hogy a rák pszichoszomatikus betegség, vagyis lelki eredetű.

Pszichoszomatikus. A kifejezés két idegen szóból tevődik össze:

1.)psziché = lélek
2.)szoma = test

Ez olyan betegséget jelent, amely megoldhatatlannak tűnő lelki problémával kezdődik, és ha az illető úgy véli, hogy ebből a problémából nincs kiút, akkor ez a lelki teher egy idő után, testi tünetek formájában is megnyilvánul.

Lenkei szerint a rák akkor jelenik meg, amikor az ember elveszíti boldogító céljait az életben. Ez lehet egy lelki törés, amit egy számunkra fontos ember elvesztése okozhat, vagy egy nagyobb magánéleti válság.

Ha a szív megszakad, a test is megbetegszik?

A rák tehát nem más, mint a szervezet egy furcsa reakciója arra, hogy az adott helyzetben az ember éltető céljai megszűnnek. Ilyenkor az éltető, boldogító célok hiányában az ember, mint szellemi lény, abbahagyja a saját jövője teremtését. A test erre reagál és egyfajta "rossz" segítségként átveszi a jövő teremtését azzal, hogy bizonyos sejteket fokozott szaporodásra késztet.Nem akarják az orvosok, hogy rájöjjünk az igazságra, hiszen akkor jobban odafigyelnének magukra az emberek, és jóval kevesebb rákos beteg lenne, azzal viszont hatalmasat buknának a gyógyszergyárak.

Ha számodra is hasznos információval szolgált ez a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!