Figyelem!! Családi házban él? Akkor van egy jó hírünk! Június 1-el 100%-os vissza nem térítendő felújításra pályázhat! - Nem kell mást tenni csak ILYEN könnyedén igényelnie! Ne maradjon le róla! Osszátok!

Figyelem!! Családi házban él? Akkor van egy jó hírünk! Június 1-el 100%-os vissza nem térítendő felújításra pályázhat! - Nem kell mást tenni csak ILYEN könnyedén igényelnie! Ne maradjon le róla! Osszátok!Hatalmas anyagi támogatásra számíthatnak azok 2018 június elsejével, akik családi házban élnek!  Érdemes időben gondolkodni, mert rengetegen jelentkezni fognak a pénzért, viszont a kormány megnyugtatta a lakosokat, ugyanis a tervek szerint szinte mindenkinek jutni fog az erre szánt Európai Uniós forrásból.

Az NFM (Nemzeti Fejlesztési Minisztérium) 2018. június 1-től 2 milliárd forintot oszt szét a családi házban élők, 'Fejleszd az otthonod' program keretében. A fűtésrendszer cseréje mellett, a szigetelésre, nyílászárók cseréjére is támogatást nyújt az állam. 2017-ben a vissza nem térítendő rész 40% volt, ami ugye 60% önerőt igényelt, ezért annak ellenére, hogy rengeteg család igényelte volna meg a támogatást, önerő hiányában nem tehették meg.A 'Fejleszd az otthonod' program lényege, hogy a forrás 90% vissza nem térítendő támogatást biztosít a lakosságnak, bizonyos szociális rászorultság megítélése esetén ez 100%-ra nőhet, tehát egyáltalán nem lesz szükség önerőre vagy kisebb méretű hitelre sem.


Ezeket a lehetőségeket figyelembe véve, butaság volna kihagyni azoknak, akik családi házban élnek. Ilyen mértékű támogatásra hosszú évek óta nem volt lehetőség.

Tekintve, hogy évek óta nem volt ilyen mértékű támogatás, a program szervezői hatalmas erőket mozgatnak meg a napokban, hogy felkészüljenek az igénylésekre.

"Az igénylés módja nagyon egyszerű lesz és nem fog sok papírmunkával járni, ez a mi munkánkat is segíti majd. Hamarosan közzétesszük az igénylések pontos helyszínét és időpontját, de biztosítunk mindenkit arról, hogy lehetősége lesz részt venni a programban!" - nyilatkozta Szabó Zsolt.

Legyetek kedvesetek osszátok meg a hírt, ne maradjon le róla senki! Ez most hatalmas lehetőség mindenki számára!