Friss!! A börtönből egy lezárt borítékban küldött levélben üzent az előzetesét töltő Farkas Ferike, a 8 éves Adrienn családjának a temetés után - Döbbenet, ami benne áll! ÍME:

Friss!! A börtönből egy lezárt borítékban küldött levélben üzent az előzetesét töltő Farkas Ferike, a 8 éves Adrienn családjának a temetés után - Döbbenet, ami benne áll! ÍME:Mint arról nemsokkal ezelőtt beszámoltunk, ma délután helyezték örök nyugalomra a 8 évesen meggyilkolt sólyi kislányt Adriennt. Mint ismeretes május 19-án hajnalban bukkantak az eltűnt gyermek holttestére a Séd patak közelében egy zsilipnél. A rendőrség hamar kézre kerítette a feltételezett gyanúsítottat, az azóta már előzetes börtönbüntetését töltő 16 éves Farkas Ferencet.

Korábban még arról nyilatkozott a fiú, hogy nem bánt meg semmit tettéből, hiszen Adrienn nem engedelmeskedett neki, ezért meg kellett hogy büntesse, aminek a vége lett ez a tragédia.

Ma viszont egy lezárt borítékban egy levelet adtak át a gyászoló családnak a temetést követően. Mint azóta kiderült Farkas Ferike üzenetét tartalmazta ez a levél melyben ezt írta:

" Tisztelt gyászoló család! 
Tudom, hogy a mai napon én vagyok az utolsó ember akinek a részvétét szeretnék fogadni, de szerettem volna ha tudják, hogy azóta nagyon megbántam tettemet és ha tehetném vissza mennék az időben és semmissé tenném a történteket. Csak remélni tudom, hogy az idő majd könnyít a fájdalmukon! Sajnálom amit tettem és ha ettől egy kicsit könnyebb maguknak, úgy érzem hamarosan megkapom érte a megfelelő büntetésem. Még egyszer fogadják őszinte részvétem! 
F. Ferenc "

Kíváncsiak vagyunk nektek mi a véleményetek erről a levélről? Valóban megbánta tettét vagy csak az enyhébb börtönbüntetésben reménykedve miatt mondhatta ezt? Írjátok meg kommentben!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!