Friss! Hajdú Péter durván kiakadt azon, hogy gyűjtést szerveznek a súlyosan beteg Kulka Jánosnak - " Ez volt mindig is a baj a magyar sztárjainkkal, hogy soha nem gondoltak arra..." - Legyen kedves ossza már meg, aki nem ért egyet a műsorvezető szavaival!

Friss! Hajdú Péter durván kiakadt azon, hogy gyűjtést szerveznek a súlyosan beteg Kulka Jánosnak - " Ez volt mindig is a baj a magyar sztárjainkkal, hogy soha nem gondoltak arra..." - Legyen kedves ossza már meg, aki nem ért egyet a műsorvezető szavaival!Napvilágot látott az a kezdeményezés, amit Kulka János megsegítésére indítottak el kollégái melynek célja, hogy segítség a művész gyógyulásához és kezeléséhez szükséges anyagi hátteret.

Ez a hír a nőügyeiről is elhíresült műsorvezető Hajdú Pétert úgy látszik felzaklatta és komoly hangot is adott indulatainak:

38 éve színpadon, tévésorozatokban vagy játékfilmekben játszik mégis segítségre szorul és gyűjtést kell neki szervezni? Hova lett az a rengeteg pénz amit ezekért a munkáiért és az elismerésekért, kitüntetésekért kapott? Ez volt mindig is a baj a magyar sztárjainkkal legyenek azok színészek vagy zenészek, hogy amikor jól futott nekik a szekér, akkor csak szórták két kézzel a pénzt és soha nem gondoltak arra, hogy MI LESZ, HA MAJD EGYSZER...! Tessék, most újra itt az élő példa rá! Minden tiszteletem a művész úrnak, de könyörgöm gondoljunk már bele kicsit, hogy hány sokkal rosszabb anyagi helyzetben élő beteg embernek lenne szüksége hasonló anyagi támogatásra a gyógyulásuk érdekében! Velük mi lesz? Nekik ki szervez gyűjtést? Ki segít rajtuk?

Nektek mi a véleményetek erről? Írjátok meg kommentben!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!