FRISS! Kegyetlenül bántalmazták mindjárt az első napján Farkas Ferikét társai, a fiatalkorúak börtönében! A 8 éves Adrienn gyilkosa zokogva könyörgött helyezzék át. Itt vannak a döbbenetes részleteket:

FRISS! Kegyetlenül bántalmazták mindjárt az első napján Farkas Ferikét társai, a fiatalkorúak börtönében! A 8 éves Adrienn gyilkosa zokogva könyörgött helyezzék át. Itt vannak a döbbenetes részleteket:A 8 éves kislány halálát okozó 16 éves Farkas Ferencnek üzent egy börtönőr, amiben világossá tette számára, hogy nem fogja zsebre tenni azt, amit a börtönben a többi rabtól kapni fog.

Ezt nagyon sok ember helyesnek találta, és 20 ezer megosztást kapott a közösségi oldalon. Farkas Ferike félelme be is igazolódott. Az első börtön napján, a fiatalkorúak börtönébe úgy el verték mint szódás a lovát. A fogait úgy kellett összeszedni, több fogat nem találtak meg az őrök a cellában. A cellatársa a börtönőrök szerint azért is verhette meg így, mert ő is egy szintén korabeli fiú, akinek egy hasonló korú húga van, mint akit Ferike hidegvérrel meggyilkolt, így mélységesen át tudja érezni most annak a családnak a fájdalmát, akinek Farkas Ferenc egy életre szívfájdalmat okozott.

A börtönőrök a verés utolsó pillanataiban hallották csak meg, hogy mi történik a 10-es zárkában, de addigra Ferinek már nem maradt foga.

Forrás

Osszátok meg, ha szerintetek is megérdemelte ez a gyilkos ezt a fajta bánásmódot! Nem főtt ételt, meleg szobát, és tiszta ruhát érdemelne, hanem azt amit ő tett. Egyetértesz ezzel? OSZD MEG!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!