Friss! Kulka János nem sokkal ezelőtt drámai bejelentést tett! Döbbenetes ok miatt búcsúzik el tőle a Katona József színház is! - Sok szívecskével támogassuk őt!

Friss! Kulka János nem sokkal ezelőtt drámai bejelentést tett! Döbbenetes ok miatt búcsúzik el tőle a Katona József színház is! - Sok szívecskével támogassuk őt!


A színész két éve esett át a sztrókon, de továbbra is szüksége van gyógytornászra és logopédusra, hogy maga mögött tudja hagyni betegsége következményeit.

Kulka János azóta nem is tért vissza a színpadra és habár jelenleg a Katona József színház alkalmazásában áll, a Bors úgy tudja, hogy a színész nem kíván szerződést hosszabbítani, ugyanis visszavonul. Minderről egy színészkollégája beszélt a napilapnak. Az okokat szerintem nem kell keresni, János világéletében maximalista volt magával és a környezetével szemben is. A próbákon száztíz százalékon teljesített, a színpad számára szentély, ahova kizárólag összeszedetten, átszellemülten szabad belépni.

A be­tegsége pont abban akadályozza, amire törekedett művészileg, nevezetesen, hogy a lehető legtökéletesebb alakítást nyújtsa. Tudom, mi, kollégái tudjuk, hogy János erős, mint egy szikla, és sosem adja fel. A visszavonulása talán annak a következménye, hogy akkor lesz hajlandó megint előbújni az önkéntes száműzetésből, amikor képes lesz a régi – magától elvárt – színvonalat produkálni. Mi en­nek drukkolunk. A hazai szín­ját­szásnak szüksége van egy ilyen kvalitású művészre, mint ő!

Tiszta szívből kívánjuk a művész úrnak a mielőbbi teljes gyógyulást!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!