Friss! Miután Orbán Viktort negyedszer is miniszterelnökké választották, a következő bejelentést tett - "Ebben a 4 évben kemény megszorítások várhatóak és óriási változások lesznek!" - Ezekre lehet számítani:

Friss! Miután Orbán Viktort negyedszer is miniszterelnökké választották, a következő bejelentést tett - "Ebben a 4 évben kemény megszorítások várhatóak és óriási változások lesznek!" - Ezekre lehet számítani:Az Orbán-kormány, újra kétharmados többséggel kormányozhatja az országot újabb 4 éven keresztül. Olyanra, hogy egy párt zsinórban három választási ciklust megnyerjen 2/3-os többséggel, ezelőtt az egész világon nem volt eddig példa.

Csütörtökön hivatalosan is újra miniszterelnökké választotta Orbán Viktort az Országgyűlés.

A Fidesz elnökét – aki 2010 óta tölti be a kormányfői tisztséget – 134 igen szavazattal, 28 nem ellenében választották meg a képviselők. Ezzel a miniszterelnök újból hivatalba lépett.

Megválasztása után, a következőket mondta:


"Barátaim, az ellenzéki pártok az egész kampány alatt azt hangoztatták, hogy KELL A VÁLTOZÁS! Most megígérhetem nektek itt és most, hogy lesz változás. Azt személyesen garantálhatom, nagy változások jönnek, jobb ha mindenki felköti...Magyarország egy jó úton halad, a fejlődés útján, de ahhoz, hogy továbbra is ezen az úton haladhassunk, össze kell húzzuk a nadrágszíjat és megszorításokra lesz szükség! Az eredmények minket fognak igazolni és ezeknek köszönhetően 4 év múlva, újra nyerni fogunk." - hangzott el a rögtönzött tájékoztatón.

Épp hogy csak befejeződött a választás és máris megszorításokra lesz szükség?! Úgy néz ki eddig tartott a rózsaszín ködfelhő...

Nektek mi a véleményetek erről? Írjátok meg kommentben!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!