Friss! Orbán Viktor Így reagált az elmúlt hetek tüntetéseire és a következő üzenetet küldte minden demonstráló embernek: - Legyen kedves ossza már meg, aki nem ért egyet szavaival!

Friss! Orbán Viktor Így reagált az elmúlt hetek tüntetéseire és a következő üzenetet küldte minden demonstráló embernek: - Legyen kedves ossza már meg, aki nem ért egyet szavaival!Kellemetlen kérdést tettek fel Orbán Viktornak a második gigantikus tüntetés kapcsán, amire így reagált a kormányfő.

" Az elmúlt hetek tüntetéseivel kapcsolatban szeretnék reagálni Tisztelt Hölgyeim és Uraim. Csak ismételni tudom önmagam: - A Nép döntött, a Nép egyértelműen, vitathatatlanul letette a voksát április 8.-án a Fidesz KDNP mellett - !

Mindenki, aki minket akart a kormányon látni, ránk szavazott. Ez megtörtént, Magyarország szavazóinak döntő többsége minket szeretett volna az ország élére. Egy tisztességes, és becsületes, tiszta szavazás során eldőlt újabb 4 évre a kormányzó erő sorsa. Ha még tízszer jönnek tüntetni, akkor sem fog lemondani a kormány. A többség minket akart, ezért újabb 4 évre előre tervezve fogjuk a lehető legtöbbet tenni, ezért a gyönyörű országért. A lakosokat megóvjuk a migránsoktól, ahogy ígértük. Köszönöm szépen. "

Mit gondolsz? Ha szerinted nem így kellett volna történjen, oszd meg ezt a cikket!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!