FRISS! Vajna Tímea feljelentette Horváth Viktóriát, Sebestyén Balázs feleségét a tegnapi őszinte üzenete miatt. DÖBBENET, hogy mit mondott Timi! Legyen kedves ossza már meg, akinek elege van a Vajna család nyilvános szerepléséből!


Elképesztő ami történik a magyar "celebéletben"! A tegnapi nap megosztottuk Sebestyén Balázs kedvese, Horváth Viktóra őszinte és szerintünk is jogos nyílt levelét, amelyben Vajna Timinek üzent, amiért a csúnyán sértegette családját.

Nagyon sokat megosztották, így üzenete eljuthatott Vajna Tímeához is, aki ma megfenyegette, sőt állítása szerint rágalmazás becsületsértés miatt fel is jelentette a rendőrségen Horváth Viktóriát. - Írta a Blikk, akik így idézték Tímea felháborodott szavait: 

 "Egyszerűen felháborítónak tartom a tegnap ellenem és a férjem ellent üzenetben kapott vádakat, miszerint mi rosszindulatúan bántottuk vagy állítottunk volna be bárkit is. Egy egész ország előtt járattak le engem és kedves férjem - hozzáteszem, teljesen jogtalanul.

Ezért a mai napon (2018. május 15-én) a budapesti BRFK II. Kerületi Rendőrkapitánysághoz fordultam és feljelentést tettem rágalmazás és becsületsértés miatt. Úgy hiszem, részemről igenis jogos volt ez a jogi lépés. Nem tűröm el, hogy minket így állítsanak be egy egész ország előtt!" - Nyilatkozta Vajna Tímea a Blikknek

Ti mit gondoltok erről? Mi részrehajlás nélkül, de úgy gondoljuk ez egyszerűen nevetséges és felháborító! Legyen kedves ossza már meg, akinek elege van a Vajna család nyilvános szerepléséből!