GYÁSZ! Ma hajnalban tragikus körülmények között hunyt el Dorcsi, akiért az egész ország szorított! Nyugodj Békében drága kis Angyalka! - Mindenki ossza meg, így tisztelegjük az emléke előtt!


Dorcsika 2018.05.15. hajnal 04 óra 20 perckor elment az angyalokhoz. Nyugodjék békében kicsi lelke! Őszinte részvétünk! A család nevében köszönjük mindenkinek a segítséget!

Egy Kiskunhalason élő fiatal kér segítséget húgának, Gattyán Dorinának, aki súlyos betegséggel küzd. Állapota miatt rengeteg vérre van szüksége, ezért a család a nyilvánossághoz fordult.

Súlyos betegséggel küzd a 14 éves Gattyán Dorina. A kislány jelenleg Budapesten, a Semmelweis Egyetem I. Számú Gyermeklinika intenzív osztályán fekszik. Sürgősen vérre (A RH NEGATÍV) volna szüksége, ezért aki csak teheti, segítsen.

A donációhoz meg kell adni a szükséges adatokat (Gattyán Dorina Renáta, Született: 2004. 01. 08. TAJ:121599304). Dorina az küzd az életéért, súlyos májbetegsége van, időközben leállt a veséje, mesterséges kómában tartják jelenleg. Nővére Kiskunhalason él, ő kért a család nevében segítséget a nyilvánosságon keresztül.