Hatalmas a fájdalmam! Tegnap este az én drága angyalom Tamara, az angyalok közé távozott! Hősként harcolt, de végül legyőzte őt a súlyos betegség! Tudom, hogy hallasz odafentről, ezért még Ezt szeretném üzenni Neked:

Hatalmas a fájdalmam! Tegnap este az én drága angyalom Tamara, az angyalok közé távozott! Hősként harcolt, de végül legyőzte őt a súlyos betegség! Tudom, hogy hallasz odafentről, ezért még Ezt szeretném üzenni Neked:Drága kicsi kincsünk tegnap éjjel úgy döntött, hogy itt hagy minket. Szavakba nem lehet önteni ezt a fájdalmat, amit az ember ilyenkor érezni tud. Központi idegrendszeri daganatot (agydaganatot) diagnosztizáltak nála. Több mint egy éven keresztül hősiesen küzdött a gyilkos kór ellen, hiszen hatalmas élni akarás volt benne, de végül legyőzte őt.

Életerős, vidám, talpraesett, gyönyörű és okos kislány volt, nem volt betegségtudata, és mások se vették észre rajta, hogy más lenne mint a többi gyerek. Ő most ezt választotta. Remélem, hogy ezután egy hosszabb életet választ majd magának, egy egészségesebb testben. 

Édes kicsi hercegnőm, illetve királynőm (mindig kijavított, hogy ő nem hercegnő hanem királynő)! Örökké szeretni foglak, soha nem felejtelek el, köszönöm Neked, hogy az életem része voltál! Bearanyoztad az elmúlt 6 és fél évemet! Egy igazi kis angyalka vagy, aki beteljesítette életfeladatát.

Te most elmentél Kicsi csillag, de a szeretetünk soha nem múlik el, örök, mint maga az élet. Nagyon hiányzol!!!

Nyugodj Békében Drága Angyalka!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel!