Kasza Tibi durván kifakadt, amiért Andy Vajna a földbe tiporta Sebestyén Balázst és családját. - "Kérlek segítsetek egy megosztással, hogy eljusson a sztárproducer úrhoz az üzenetem!"

A Vajna család ismét magára vonta a figyelmét és másról sem szól a hétvégi magyar sajtó, csak az ő üzengetésükről. Andy Vajna megvédve feleségét nagyon durván a földbe döngölte Sebestyén Balázst és családját. Ezt megelégelte a Crystal volt énekese Kasza Tibor, aki felszólította követőit, hogy egy megosztással csatlakozzanak az indítványához, miszerint követeli, hogy a Vajna család nyilvánosan kérjen bocsánatot Sebestyén Balázstól és családjától, amiért becsülettel kiállt egy nyugdíjas néni szavai mellett.

"Sziasztok drágáim! Nem tudok elmenni az Andy Vajna és kedves neje által kirobbantott bulvárbotrány mellett, amit a kedves ismerősöm Sebestyén Balázs és családja ellen intéztek. 

Ezúton fejezem ki elismerésem Balázs szavai előtt, aki azonnal felszólalt a 73 éves Gizike néni védelmében.

Kedves Andy! Igen közszereplők vagyunk és az a dolgunk, hogy szerepeljünk, hogy véleményt formáljunk az éppen aktuális témákban, de könyörgöm, hogy vehetsz egy gyermeket a szádra és hogy mered vele ilyen primitív módon egy ország előtt megbántani Balázst?! Hát van neked szíved?! Én aláírom, hogy sikeres lettél a munkádban és annyi pénzed van, hogy magad sem tudod, de miért gondolod azt, hogy bármit megengedhetsz magadnak?


Biztos vagyok benne, hogy ezt is tudatosan csináltad, hogy ismét körülöttetek forogjon a világ és ismét csak rólatok beszéljenek az emberek. Gratulálok pocakos barátom, mert sikerült, csak éppen egy családot tiportál a földbe nyilvánosan. Ezúton szólítok fel minden érző magyar embert, hogy legyen kedves ossza meg az üzenetem és térítsük észhez együtt a sztárproducer urat.  Követelem, hogy nyilvánosan kérj bocsánatot Sebestyén Balázstól és családjától.


Felháborodva, ámde tisztelettel:
Kasza Tibor"
Forrás: Budapest 1873