Kétségbeejtő állapotok uralkodnak Ebben a magyarországi kórházban - Rettegő édesanyaként könyörgöm segítsetek, osszátok! A gyermekeink élete a tét! Azonnal cselekedni kell!

Kétségbeejtő állapotok uralkodnak Ebben a magyarországi kórházban - Rettegő édesanyaként könyörgöm segítsetek, osszátok! A gyermekeink élete a tét! Azonnal cselekedni kell!Most épp az jár a fejemben, hogy millió köszönet azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik az ilyen gyalázatos körülmények ellenére is még mindig itt vannak Magyarországon, küzdenek, és képesek megőrizni az emberségüket, valamint a hitüket, hogy egyszer talán lesz ez jobb, ha nem is a mi időnkben, de talán majd dédunokáinknak… Nemrégiben vették ki a kislányom manduláját a Szent László kórházban. Nagyon jó volt látni, hogy itt a fül-,orr-,gégészeten csupaszív emberek dolgoznak. Képesek voltak egy kis szobában egyszerre 3 beteggel foglalkozni, mindezt humorral, mosollyal.

Az orvosoktól a nővéreken keresztül, mindenki csupa báj és segítőkészség. Vannak nagyon jó emberek az egészségügyben, akiket meg kell becsülni. Pocskondiázás és a sok negatív hozzáállás senkin sem segít. Vannak olyan helyek, ahol igenis jó az egészségügyben dolgozni, mert van emberség az emberekben. Csak a sok rossz helyett a napi kicsi jó dolgokra kellene koncentrálni...tiszteletem minden orvosnak és nővérnek, akik 48 órákat vannak talpon, bár már beszélni is alig tudnak, de egyikük elmondta nekem, hogy 2 emeleten ügyel + a betegfelvételen, és éjjel, amikor a sokadik súlyosan kiszáradt picinek próbálta bekötni az infúziót, azért imádkozott, hogy a másodikon, tőlünk pár szobával odébb fekvő árva 2 éves kicsi (akit, senki nem látogat) ne halljon meg, mire felér hozzá, mivel gégemetszéses. Nem a karácsony, hanem a növérhívó fényei amik folyamatosan égnek, mert az infúziós “tekerőből” 36 Ft-tal olcsóbbat hoztak, de ez vagy ömlik a gyerekbe, vagy leáll, mivel nem lehet beállítani.

De ami miatt ezt az egészet leírtam az az amit az egyik nővér mondott nekem a sokadik műszakban töltött óra után:

” Ha itt gyorsan nem történik valami változás, gyermekek fognak meghalni!" Nagyon kíváncsi vagyok, vajon hány embert fog ez a pár sor érdekelni és hányan osztják ezt meg, hogy végre eljusson az illetékesekig is, akik tehetnének is valamit, hogy ezek az irdatlan állapotok végre megszűnjenek?!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!