Ma délelőtt a szemem láttára csókolt meg egy kisfiút egy 45 év körüli férfi az nyílt utcán - Ami az ezt követő pár percben történt, arra még most is nehezen találom a szavakat...Erről mindenkinek tudnia kell!

Ma délelőtt a szemem láttára csókolt meg egy kisfiút egy 45 év körüli férfi az nyílt utcán - Ami az ezt követő pár percben történt, arra még most is nehezen találom a szavakat...Erről mindenkinek tudnia kell!Az alábbi történet Pécsen zajlott le. 

A szemem láttára egy körülbelül 45 év közötti férfi megcsókolt egy kisfiút az utcán. A gyermek nem lehetett több 13-14 évnél. Azonnal hívtam rendőrséget, akiknek elmondtam gyors a történetet. Meglepően nagyon komolyan vették a dolgot, mert alig telt bele 5 percbe és a járőrök már ki is értek hozzám.

Személyleírást adtam a férfiről, majd együtt elkezdtük keresni. Telefonszámot cseréltünk, ezután két autóval körbejártuk a környéket többször is. Sajnos nem sikerült megtalálnunk ezt a személyt. Ezt követően bementünk a kapitányságra, ahol elém tettek pár fotót, hátha sikerül felismernem valamelyiken. Sajnos ez sem vezetett eredményre.Az ok amiért ezt elmeséltem az az, hogy hihetetlenül szimpatikus és szívmelengető érzés volt számomra, a rendőrség hozzáállása! A bejelentés alatt is abszolút komolyan vettek, nem volt mellébeszélés, gondolok itt a - nincs most elég járőr, csak egy óra múlva tudok oda küldeni valakit - vagy hasonlóra. Azonnal reagáltak, le a kalappal előttük! 

Még azt is megköszönték utána, hogy egyáltalán bejelentettem az esetet. Azért bízom benne, hogy rövid időn belül megtalálják ezt a férfit és felelősségre vonhatják tettéért.

Köszönöm, hogy elolvastad a történetemet!
N. Zsolt

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!