SEGÍTSÉG - " EMIATT a fájdalmas dolog miatt azonnal el kell adjuk a házunkat! 200 ezer forintot adok annak az embernek, akinek a megosztásával ez sikerül! Könyörögve kérlek titeket, segítsetek!


SOS - " Azonnal el kell adjuk a házunkat EMIATT a fájdalmas dolog miatt! 200 ezer forintot adok annak az embernek, akinek a megosztásával ez sikerül! Könyörögve kérlek titeket, segítsetek!

Sürgősen meg kell válnunk monori csodaszép házunktól. Tudjuk, hogy így bőven ár alatt fog elkelni, de nincs más választásunk. Egy élet munkája van benne. Soha nem kéregettem kölcsön senkitől és most sem fogok. Ezért felajánlunk 200 ezer forintot annak a személynek akinek a megosztásával sikerül eladni az otthonunkat!

2017 tavaszán lettünk kész vele , de sajnos most sürgősen meg kell válnunk tőle! (Képeket lentebb találjátok.)

Az 1 éves kisunokám, Zengő Barnabás Down-kóros és hatalmas szükségünk van most a pénzre. Szeretnénk neki a lehető legtöbbet megadni. Mellékeltem róla egy képet, nagyon imádjuk, mindig mosolyog, nagyon boldog fiú!

Kérünk szépen, minden jóravaló embert, hogy segítsenek egy megosztással !


Komoly érdeklődők jelentkezését várjuk az alábbi e-mail címen, ahol a telefonszámomat is meg tudom majd adni, további egyeztetés céljából. (janosneklari@gmail,com)

Tisztelettel:
Jánosné KláriHálásan köszönünk minden megosztást!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!