SOS - RÉMÁLOM, ami a férjemmel történik, ezért el kell adjuk a fóti otthonunkat! 500 ezer forintot adunk annak a személynek, akinek a megosztásával ez sikerül! Könyörögve kérlek osszátok meg, mert már csak 2 hetünk maradt!

2 héten belül készpénzhez kell jutnunk, ezért eladásra kínáljuk a Fóton lévő csodaszép házunkat. Tisztában vagyunk vele, hogy sajnos így ár alatt fog elkelni, de nincs más választásunk. Egy élet munkája van benne. Soha nem kéregettem kölcsön senkitől és most sem fogok. Ezért felajánlunk 500 ezer forintot annak az illetőnek, akinek a megosztásával sikerül eladni az otthonunkat! 2017 nyarán lettünk teljesen kész a felújítással! Minden aprólékos minőségi munka eredménye. Egy életre terveztünk vele. Ha lejjebb görgettek találtok képeket a házról.

A férjemet azonnal meg kell operálni Svájcban, életmentő műtétről van szó, de máshonnan nem tudunk ilyen gyorsan ennyi pénzt összeszedni. Kérlek szépen segítsetek! Minden megosztás nagyon sokat számít!

"Elado Foton az Arvacska utcaban egy 11mx11m alapteruletu csaladi haz, 600nm-es telken. A hazhoz tartozik egy 40nm-es fedett terasz. Tovabba, a telken talalhato egy 10nm-es tarolo es 2 gepkocsi szamara fedett beallo. A nappali nagy uvegfeluletekkel rendelkezik, rendkivul vilagos. A haz szigetelt, a nappaliban, furdoszobaban es a konyhaban padlofutes, a 3 haloban pedig radiator talalhato. A konyha ujszeru es modern gepekkel felszerelt. Az ingatlan jol megkozelitheto, kozelben talalhato bolt, etterem, tomegkozlekedes es egy horgaszto. A szomszedban es a kornyekben uj epitesu, igenyes hazak talalhatoak. A kert gondozott es szepen karbantartott.Kérünk szépen, minden jóravaló embert, hogy segítsenek egy megosztással !

Komoly érdeklődők jelentkezését várjuk a (06 20 579 8121)-es telefonszámon.