SZÍVSZORÍTÓ! Edit zokogva üzen Dr. Horváth Józsefnek, aki tegnap felajánlotta, hogy megmenti az életét! Kérlek szépen osszátok meg szavait!

Mint korábbi cikkünkben olvashatták, a  rákkutató Dr. Horváth József tegnap délután nyilvánosan ajánlotta fel segítségét és ígérte meg, hogy megpróbálja megmenti a rákkal harcban álló Edit életét. Kiemelte, hogy mindezt kizárólag ingyen, bármilyen anyagi kompenzáció nélkül hajlandó csak megtenni.

Edit meghatottságában könnyekben tört ki és üzent a roma rákkutató 'fiúnak'.

"Kedves József, ilyen önzetlen, tiszta szívű emberrel még soha életemben nem találkoztam. Ön egy igazi hős az egész ország számára és tudom, hogy a lehető legjobb kezekben leszek. Elfogadom az ajánlatát és kész vagyok bármit megtenni a gyógyulásom érdekében. Patakokban folynak a könnyeim az örömtől és az újabb kapaszkodótól, amit Ön biztosít számomra. A remény hal meg utoljára...valóban...de Ön most hatalmas erőt adott ahhoz, hogy kitartóan tovább reménykedhessek... Hálásan köszönök előre is mindent. Köszönöm, hogy Ön itt van ennek a kis országnak, köszönöm, hogy van akire még számíthatnak a magyar emberek. Isten legyen Önnel!"Kérlek szépen osszátok meg szavait minél többen! Hatalmas erőt és kitartást kívánunk Editnek!