Szívszorító: Megszólalt a tragikusan elhunyt Erik édesanyja: A kisfiam miatt gyógyultam ki a rákból, most viszont Ő hagyott itt engem - Ez a férfi okozta a halálát:

Szívszorító: Megszólalt a tragikusan elhunyt Erik édesanyja: A kisfiam miatt gyógyultam ki a rákból, most viszont Ő hagyott itt engem - Ez a férfi okozta a halálát:


Veresegyház: Megrázó tragédia: autóbalesetben életét vesztette Molnár Erik Emánuel (†17), az UTE labdarúgó-akadémiája U17-es csapatának tehetsége.

Elképzelni sem lehet, mit érezhet az édesanyja, aki a gyermekének élt. Kolompár Orsolyát (45) korábban rákkal kezelték, akkor a fia adott neki erőt a küzdelemhez, és azt remélte, egyszer majd unokákkal ajándékozza meg őt Emánuel.

Azokat is megdöbbentették a hírek, akik nem ismerték őt és családját. A futballista hétfő hajnalban egy autó hátsó ülésén utazott, amikor kocsijuk nagy sebességgel egy patak korlátjának csapódott. A BMW hátulja, ahol ő foglalt helyet, nagyon megrongálódott, a súlyos sérüléseket szenvedő Emánuelnek esélye sem volt a túlélésre. Két, 18 éves barátja utasként könnyebb sérülést szenvedett. A kocsit egy 25 éves, ittas férfi vezette, neki nem lett komolyabb baja, a rendőrség szerint „az alkoholszonda pozitív értéket mutatott nála”. A balesetkörülményeit a Gödöllői Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja. Szemtanúk szerint a becsapódás erejére jellemző, hogy az autó még száz métert sodródott, mire megállt, a leszakadó korlát pedig ötven métert repült.

A nagy sebességgel érkező BMW a korlátnak csapódott – a kocsi éppen azon a helyen kapta a nagy ütést, ahol Emánuel ült.

A tragédia mélyen megrázta a gyászoló családot.Az édesanya, Kolompár Orsolya sosem fogja tudni feldolgozni kisfia elvesztését

Családja, édesanyja, nővére is támogatta, hogy nagy focistává válhasson. Ez az álom a hétfő hajnali baleset miatt szertefoszlott. Barátaival akart Gödöllőre menni, de erről az útról már nem érkezhet haza.

"Még mindig felfoghatatlan, hogy már nincs itt velem a kicsikém. Pedig érte küzdöttem és győztem le a halált. Miatta gyógyultam meg a rákból, most meghalt a fiam – mesélte Orsolya. – Korábban vastagbélrákom volt, három műtéten és nyolc kemoterápiás kezelésen estem át. A nehéz pillanatokban mindig ő adott erőt, miatta akartam élni. A fiam volt a mindenem, Isten ajándéka, bearanyozta a napjaimat. Arról álmodtam, hogy egyszer majd unokákkal ajándékoz meg, és nagy családunk lesz, de ő már nincs többé, s rettenetesen hiányzik."

Őszinte részvétünk a családnak! Nyugodj Békében drága Emánuel!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!