Szívszorító! Ő Erika, aki tegnap a 4 éves kis Benettel, a vonat elé vette magát - Kiderült miért tette a nagymama Ezt a szörnyűséget! Osszátok, hogy mindenki megtudhassa az igazságot!

Szívszorító! Ő Erika, aki tegnap a 4 éves kis Benettel, a vonat elé vette magát - Kiderült miért tette a nagymama Ezt a szörnyűséget! Osszátok, hogy mindenki megtudhassa az igazságot!Szörnyű tragédiáról számoltak be tegnap a híradások.

HORTON vonat alá ugrott egy nagymama az unokájával. A mama Erika 49, az unokája Benett 4 éves volt.

Mint kiderült, a halálba menekültek, amikor a mama átölelte a Benettet és úgy ugrottak a vonat elé. Tette ezt a nagymama azért, mert a gyermekjóléti és a gyámhivatal döntést hozott az ügyükben, miszerint a kisfiút elszakítják a családjától és nevelőszülőkhöz adják. Erika tudta, hogy unokája soha többet nem került volna haza. A mama már készült rá és ezt korábban egy ismerősének is mondta, hogy mi várható hamarosan, mert Ő nem fogja tudni elviselni a procedúrát, ami rájuk vár. 

"Akkor már inkább a halál!"

Talán nem volt joga dönteni az unokája sorsáról, de azt tudta, nélküle nem tud élni.

A hivatalnokok, akik a szegénység miatt szakítanak szét családokat, életeket tesznek tönkre, túl játszva a saját szerepüket, vajon próbáltak segíteni, megtettek-e mindent a nevükhöz hűen, hogy a kis Benettet ne kelljen elszakítaniuk a családjától? Veszélyben volt e az élete?

Akik ismerték a családot, arról számoltak be, hogy a kisfiú mindig tisztán járt az oviba, annak ellenére, hogy fürdőszobájuk nem volt. Sosem éheztek, nem volt alultáplált a kisfiú. Soha nem bántalmazták fizikailag Benettet, éltek ahogy más szegény családok, hiszen sokan vannak hasonló helyzetben ma Magyarországon!

Arra kérlek Titeket Osszátok meg, hiszen bármelyik családdal előfordulhat. Rengeteg az elhurcolt gyerek, az egekig hallatszik a sírásuk. Halljátok meg ti is!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!