TE, aki ma hajnalban Ilyen aljas módon megloptál minket és elvitted a gyermekeim egyetlen babakocsiját! Mégis milyen ember vagy?! Ezt üzenném neked, remélem eljut hozzád: - Kérlek osszátok meg!

TE, aki ma hajnalban Ilyen aljas módon megloptál minket és elvitted a gyermekeim egyetlen babakocsiját! Mégis milyen ember vagy?! Ezt üzenném neked, remélem eljut hozzád: - Kérlek osszátok meg!Sziasztok! Még leírni is nehéz, hogy mi történt velünk tegnap hajnalban, aki látott, halott valamit a környéken, kérem haladéktalanul jelezze nekünk!

Te "Kedves" akárki, aki még tegnap valamikor hajnalban fogtad magad belopóztál és elvitted a gyermekeim babakocsiját az udvarunkból! (Pécs, Székely Bertalan út 11 szám alól!), ami nem éppen egy két forintos darab volt.. Szépen kérlek hozd vissza! Nem kell becsengetned sem, elég ha át dobod a kerítésen, vagy a ház előtt hagyod!

Lehet, hogy Te úgy gondolod, hogy ez marha jó poén? Vagy nem tudom is tudom mi járhatott a fejedben mikor ezt tetted. Miért pont a babakocsinkat? Nem is értelek..! Esetleg a saját gyerekeidnek loptad? Van pár sejtésem, hogy ki lehetsz... De most adok még egy esélyt, hogy visszahozd, nem lesz semmi következménye... Még belegondolni is rossz, hogy míg aludtunk Te itt jártál.. de szerencsére bejutni nem tudtál a házba, mert zárt ajtókba ütköztél.. Hála az égnek!

Kérek szépen minden jóravaló segítőkész embert, hogy osszátok meg, hátha eljut a megfelelő személyhez és az magára ismer! Már ha van lelkiismerete, mert gyanítom, hogy abban is hiányt szenved..

Hálás köszönetem,
Kovács Judit Izabella
Pécs

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!