Világszenzáció! Ők azok az orvosok, akik Ezzel az elképesztő módszerrel felfedezték a vastagbél, a mell és a bőrrák elleni életmentő terápiát! - Végre esély nyílik a 100%-os felépülésre!

Világszenzáció! Ők azok az orvosok, akik Ezzel az elképesztő módszerrel felfedezték a vastagbél, a mell és a bőrrák elleni életmentő terápiát! - Végre esély nyílik a 100%-os felépülésre!Ők azok az orvosok, akik felfedeztek egy lehetséges kezelést a vastagbél, a mell és a bőrrák ellen!

A fényképen azok az orvosok láthatóak, akik életmentő terápiát alkottak.A Granada egyetemén (UGR) dolgozó tudósok egy olyan gyógyszert fejlesztettek ki, amely kezelheti a vastagbélrákot, a mellrákot és a bőrrákot.

A kísérleteik szerint a tumorok 50%-al csökkenthetőek 41 nap kezeléssel. A gyógyszert hetente kétszer kell beadniuk a betegeknek.

A gyógyszert eddig csak egereken tesztelték Az életmentő kutatást az UGR kutatói végezték. A kutatás vezetői Joaquín Campos Rosa professzor, Juan Antonio Marchal Corrales.

Alacsony toxicitású gyógyszer A gyógyszer egyik legnagyobb előnye, hogy nem toxikus. A kutatás folyamán semmilyen mellékhatást nem fedeztek fel és egyetlen egészséges sejt sem sérült meg.

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!