Voksán Virág bevallotta, hogy miből él valójában LUXUS színvonalon. "Ezt bárki meg tudja csinálni, ebből vettem a sportautómat és a yachtomat is:

Voksán Virágtól rengetegen kérdezték a napokban, hogy miből is él valójában?! Sokak szerint a médiaszereplés és a zenélés nem hozhat annyit a lemezlovas konyhájára, hogy váltogatni tudja a luxusautókat, yachtokat.

A vádaskodásokat Virág nem volt hajlandó tovább hallgatni, ezért elmondta, hogy a mai világban több lábon kell állni, ezért megoszt rajongóival egy tippet. Elmondása szerint ezen a weboldalon fektetett be 2 ezer forintot és ez naponta 25 ezer forint tiszta hasznot hoz neki.

Az oldalt megnézve egy olyan helyre érkezünk ahol tippelni kell, hogy az adott termék árfolyama felfelé, vagy lefelé megy éppen. Ha sokáig figyeljük, akkor el lehet kapni a ritmust, és eltalálhatjuk, hogy merre fog mozdulni az ár.

Ha érdekel bővebben ez az otthonról végezhető remek pénzkereseti lehetőség, itt tudsz bővebben utána olvasni."Egy szép nő nem csak a külsejével képes a megélhetését biztosítani, hanem szorgalmas és kitartó munkával is, ellenben a tévhitekkel... Köszönöm szépen ha megosztod soraimat...Bízom benne, hogy sok tenni vágyó hölgytársamnak tudok segíteni ezzel...Legyen csodaszép napotok!"