Brutálisan lefogyott Emilio, majd tegnap megosztotta képét és módszerét a Facebookon! Küldjünk neki egy nagy lájkot! Gratulálunk Emilio!


Állunk leesett olyan képet osztott meg a legnagyobb közösségi oldalon Emilio. Egy megosztással szeretnénk kifejezni elismerésünket és gratulációnkat. 


" Nem szeretnélek untatni benneteket, mert tudom, hogy ez csak számomra hatalmas eredmény, de tudnotok kell, hogy rengeteget küzdöttem súlyproblémáimmal és eddig sikertelenül. Azonban amikor Péter barátom megmutatta azt a módszert, amivel ő 45 kg-tól szabadult meg kőkemény diéta és testedzés nélkül, azt mondtam, hogy egy próbát mindenképpen megér, ha már annyit küzdöttem eddig. Nem szeretnék nagy szavakat használni, de ez tényleg egy csodaszer. Hallottam már néhány embertől, hogy ez egy baromság, de az eredményeink minket igazolnak. Ha érdekel a pontos módszer, Péter blogjában mindent leír részletesen, amit ide kattintva olvashattok el. Számomra még mindig egy csoda az, amit sikerült elérnem ezzel az egésszel....Végre 20 év után várom a nyarat és nem fogok szégyellni felvenni egy fürdőruhát. Legyen csodaszép napotok! Ölellek titeket!"

Egy megosztással szeretnénk kifejezni elismerésünket és gratulációnkat Emilionak.