Olyan borzalmas tragédia történt velünk gyereknapon, amit nem tudom hogyan fogok tudni feldolgozni! "Csak egy perc volt amíg félre tekintettünk és a 3 éves Márkónk már holtan hevert..." EZ történt pontosan: Tiszteljük meg emlékét egy megosztással!

Olyan borzalmas tragédia történt velünk gyereknapon, amit nem tudom hogyan fogok tudni feldolgozni! "Csak egy perc volt amíg félre tekintettünk és a 3 éves Márkónk már holtan hevert..." EZ történt pontosan: Tiszteljük meg emlékét egy megosztással!Budapest - 2018.05. 27-én, vasárnap délelőtt borzalmas tragédia történt. Egy 3 éves gyermek vesztette életét saját otthonában gyereknapon. A megtört édesanya ma a Facebook közösséghez szólt:


"A 3 éves kisfiam pár nappal ezelőtt beleesett az emésztőbe, és életét vesztette. Egy imát szeretnék kérni mindenkitől érte..

Nem volt több mint 1 perc! Csak 1 percre nem figyeltünk oda, és megtörtént az a dolog, amit soha életemben nem szerettem volna átélni. A 3 éves kisfiam beleesett az emésztőbe, azonnal kiszedtük belőle, és hívtuk a mentőket, de a mi kis drága Márkónk a helyszínen életét vesztette.

Ennyire rossz szülő volnék???? :( Kérlek ne ítélj el, mert a gyermeki kíváncsiságnak nincs mértéke, összetörtem lelkileg, és soha nem fogom ezt feldolgozni, saját magam okolom, mert nem szabadott volna szem elől tévesztenem egy másodpercre sem.. :( Nincs tovább értelme az életemnek..

Kérlek segítsetek nekem, pár biztató szóval, hogy visszatérjen belém az élni akarás, mert jelenleg nem látom mi értelme van még az életemnek Ezen a világon: ( Megosztanátok ezt, hogy más is segíthessen pár szóval? Köszönöm szépen!Egy megosztással fejezzük ki őszinte részvétünket! - Nyugodj Békében te drága lélek! Az angyalok vigyázzanak rád odafent! 

Tiszteljük meg a kis Márkónk emlékét egy megosztással! Köszönjük!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!