Tegnap délután a szomszédom Katika 2 citromot akart venni,de otthon felejtette a pénztárcáját ekkor megjelent Gáspár Laci és EZT tette: - Küldjünk egy hatalmas lájkot ennek a talpig úriembernek!Katika a szomszédom nincs fent a Facebookon, de engedjétek meg, hogy elmeséljem mi történt vele tegnap délután egy újpesti zöldségesben. Mielőtt leírom, hogy mi is történt pontosan, tudnotok kell, hogy nem nagyon nézek tv-t, nem is érdekelnek a celebek, de olyan boldogság volt Katika arcán, hogy engem is elvarázsolt, amit a Gáspár Laci tett...Mindenki nem szeretheti őt sem, de az biztos, hogy egy talpig úriember a mi énekes pacsirtánk.

Katikáról tudni kell, hogy nagyon jó egészségi állapotban van, de már 81 éves. Mindent magának intéz, nincs családja, csak mi barátnők vagyunk egymásnak. Egy nagyon dolgos, kedves asszony ő...
Tegnap elindult, hogy vegyen egy kevéske citromot a teába, de otthon felejtette a pénztárcáját. Kérve kérlelte az eladót, hogy adja oda neki a 2 citromot, már nem akar hazamenni pénzért, de másnap visszajön az árával. 350 Ft-ról lett volna szó, de az eladó nem adta oda neki,

Katika látta, hogy többen várakoznak mögötte, de ekkor egy magas barna képű fiú odalépett hozzájuk és azt mondta, hogy adjunk a hölgynek egy kiló citromot és majd ő rendezi. Katika nem tudta először, hogy ki ez a férfi, majd megkérdezte a nevét és akkor jutott eszébe, hogy látta már őt a tv-ben.Katika annyira meg volt lepődve, hogy egy köszönömön kívül nem is tudott mást mondani Lacinak.
Mondtam neki, hogy írok a Facebookon egy nyílt levelet, melyben megkérek minden kedves ismerősömet, hogy ossza meg a történteket, hátha eljut a Gáspár Lacihoz. Bebizonyította, hogy nem csak tehetséges énekes, de egy melegszívű úriember is. Kívánjuk, hogy légy nagyon boldog és egészséges, mert ha valaki, akkor Te megérdemled. Hatalmas Puszit küldünk neked.

Üdvözlettel:
Jakabné Almási Tünde és Borozló Katika

Kérlek szépen osszátok meg minél többen a történteket, hogy eljusson Lacihoz az üzenetünk.