Berki Krisztián nyíltan elárulta, hogy miből él valójában LUXUS színvonalon. "Ebből vettem a Mercedesemet is, EZT bárki meg tudja csinálni:

Berki Krisztiánt ezrek támadták 2018-ban, hogy miből is él valójában, hogy ilyen luxus életszínvonalat tud biztosítani magának és családjának. Sokak szerint a médiaszereplés nem hozhat annyi forintot a celeb bankszámlájára, hogy váltogatni tudja a luxusautókat.

A vádaskodásokra Berki a tőle megszokott módon, hatalmas felhajtás keretében reagált. Elmondta, hogy a mai világban több lábon kell állni, ezért megoszt rajongóival egy tippet. Elmondása szerint ezen a weboldalon regisztrált be teljesen INGYEN, majd miután körülnézett és meggyőződött az oldal hitelességéről, itt fektetett be 2 ezer forintot és ez naponta 25 ezer forint tiszta hasznot hoz neki.

Az oldalt megnézve egy olyan helyre érkezünk ahol tippelni kell, hogy az adott termék árfolyama felfelé, vagy lefelé megy éppen. Ha sokáig figyeljük, akkor el lehet kapni a ritmust, és eltalálhatjuk, hogy merre fog mozdulni az ár. Teljesen INGYEN próbára tehetjük magunkat, miután megadtunk egy e-mail címet. (Kipróbáltuk, nem szükséges valós e-mailt használni, tehát azt sem mondhatjuk, hogy adathalászatról lenne szó.)Ha érdekel bővebben ez az otthonról végezhető remek pénzkereseti lehetőség, itt tudsz bővebben utána olvasni.