Borzalmas Tragédia! ÍGY találták meg, a hétfőn eltűnt 6 éves balánbányai kisfiú holtestét! Szörnyű ami vele történt - Legyen könnyű a föld számodra, az angyalok vigyázzák örök álmod! v

Borzalmas Tragédia! ÍGY találták meg, a hétfőn eltűnt 6 éves balánbányai kisfiú holtestét! Szörnyű ami vele történt - Legyen könnyű a föld számodra, az angyalok vigyázzák örök álmod!


Balánbánya és Csíkszentdomokos között, az Oltba fulladva találtak rá csütörtökön a hétfőn eltűnt hatéves balánbányai 6 éves kisfiúra, Ciprianra. A gyermeket több mint százan keresték négy napig.

Meghozta az eredményét a példás összefogás, de sajnos rossz hírrel ért véget: csak a holttestét találták meg Cipriannak, a hétfőn eltűnt 6 esztendős balánbányai kisfiúnak.

„A térség minden településéről jöttek önkéntesek, hogy a rendőröknek, csendőröknek, tűzoltóknak, hegyimentőknek segítsenek a kisfiú keresésében. Kerestük a szárazföldön, kerestük csónakokkal az Olt vizében, a levegőből pedig drónnal kutattunk utána. Legnagyobb szomorúságunkra azonban holtan találtunk rá Balánbánya és Csíkszentdomokos között. Játszás közben eshetett a folyóba és belefulladt” – közölte Gheorghe Filip rendőrségi szóvivő.

Őszinte részvétünk a családnak! Osztozunk mély fájdalmukban!

Tiszteljük meg emlékét egy megosztással!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!