Holnap lesz 15 éve, hogy nincs köztünk Cserháti Zsuzsa! Hihetetlen, de a mai napig nincs sírköve a temetőben! Döbbenetes az oka...Tiszteljük meg emlékét egy megosztással!

Holnap lesz 15 éve, hogy nincs köztünk Cserháti Zsuzsa! Hihetetlen, de a mai napig nincs sírköve a temetőben! Döbbenetes az oka...Tiszteljük meg emlékét egy megosztással!Holnap lesz Cserháti Zsuzsa halálának a 15. évfordulója. Ennek ellenére a mai napig nincs a csodálatos hangú énekesnőnek sírköve. Hogy miért is, az ok a rém egyszerű.

Az énekesnő nem szerette volna, ha egyszer majd egy mázsás sírkő lesz a porhüvelye felett. Ám sírkő nélkül is az egyik legszebb sír Zsuzsáé.

“Bár évente többször kimegyek a temetőbe, mégsem mondhatom azt, hogy egy rendszeresen temetőbe járó ember lennék. Éppen ezért számomra is hatalmas meglepetés édesanyám gyönyörűen ápolt sírja. Nem is tudom, hogy kinek köszönhetem ezt, hiszen közeli hozzátartozó rajtam kívül nem is él Magyarországon – meséli Cserháti Zsuzsa fia, Szirtes Krisztián. A rajongók tehát nem felejtik az arany torkú énekesnőt, és állandóan friss virág van a gondozott síron. Cserháti Zsuzsának azóta két unokája született, de a gyerekek még nem voltak kinn a temetőben.

– Kicsik még a lányaink, így nem értenék a dolgot, de természetesen, ahogy nagyobbak lesznek, ők is jönnek majd velem a temetőbe a nagymamájuk sírjához – árulta el lapunknak Krisztián.

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!