DRASZTIKUSAN lefogyott Molnár Anikó és elárulta azt is, hogy mivel! Elképesztő képet posztolt magáról! Küldjünk neki egy szívecskét, ügyes vagy Anikó!

Elképesztően lefogyott Molnár Anikó - írja a Blikk - és azt is elárulta, hogy mivel érte el a kívánt célt. Az egykori valóságshow-szereplő őszintén mesélt a túlsúlyával való küzdelemről, mint mondta, előfordult, hogy messze elkerülte a mérleget, annyira nem szeretett volna szembesülni túlsúlyával.


A napokban a tévében mindenki észrevette, hogy Anikó kevesebb, mint 2 hét alatt közel 15 kilót fogyott. Ezért a Blikk megkérdezte, hogy mit csinált, hogyan érte el ezt az eredményt?

Molnár Anikó válasza: "Sokféle fogyókúrát kipróbáltam, de egyik sem vált be egészen eddig. Most találtam egy olyan természetes kivonatot, ami szinte leégette rólam a zsírt amellett, hogy súlyos pajzsmirigy problémáim is vannak.

Én aztán szkeptikus voltam mindennel kapcsolatban elhihetik! Ha nem próbáltam ki 55 féle csodaszert, akkor egyet sem, de ez a kivonat kifejezetten az olyan nőknek és férfiaknak lett kitalálva, akik rövid idő alatt szeretnének tényleges eredményt elérni.


"Ezzel a módszerrel fogytam még 15 kilót, ami nem jön vissza. Így tartok huszonegynél" - mondta Molnár Anikó a Blikk riporterének, akinek feszesebb a hasa mint valaha, pedig még nem is kezdett el sportolni a gerincsérve miatt.

"Mindig volt önképzavarom, most sem tudom agyban követni a fogyást. De egy férfi barátom azt mondta, harmincöt évesnek lát, nem mondja meg senki, hogy mindjárt negyvenhárom leszek."

Ha érdekelne a termék, a természetes összetevők leírása, a garantált hatás, és egyéb információk, akkor kattints ide, és olvasd el bővebben.